De kosten voor het huren van Ozosnel, het paard van Sinterklaas (vroegere Amerigo) zijn 440,- exclusief reiskostenvergoeding (0,75 per gereden km).
Op de eerste twee zaterdagen (16 en 23 november 2024) wordt een tarief gerekend van 560,- per intocht.

Voor de aller kleinste intochten zoals basisscholen bestaat er de mogelijkheid tot het krijgen van een korting van 95,-.
Vraag hier naar bij het aanvragen van een offerte!

Bij intochten langer dan 3 uur, vragen wij per extra uur 150,- en zolang het paard dit volhoudt (de meegekomen begeleider heeft hierin het laatste woord).

Wilt u liever een zwart, bruin of gespikkeld paard voor uw Sint, komt u liever met paard en wagen op de bestemming of heeft u andere wensen, vraag dit ons, hier staan wij voor open.

 

Met het paard komt een verplichte begeleider mee welke tegen een meerprijs van 50,- verkleed gaat (wij hebben paarden-pieten-pakken, eventueel eigen gebrachte kleding valt hier ook onder).

 

Ook als u een Sint of een Piet nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen, hiervoor hebben wij ook de mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn.

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

Sinterklaas oefen ochtend

Een intocht is een groot en spannend evenement.
Wij zien vaak dat Sint een jaar lang weinig tot niet bezig is met zijn trouwe paardje.
Een kennismaking en opfris training geeft vaak net dat beetje extra vertrouwen aan de Sint.

Zo weet Sint en de begeleider precies wat ze van elkaar kunnen verwachten en wat ze aan elkaar hebben.

 

Sinterklaas is daarom welkom om een keer kennis te komen maken met het paard en zijn begeleider en om vast te oefenen met op en afstijgen.

 

Vaak een week voor de intocht, plannen wij een Sinterklaas-oefen-ochtend waarvoor u, bij reservering van 1 van onze paarden, uitgenodigd zult worden.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 015-3108193 en vraag hier dan naar Lidy, Jennifer of Jelmer.

Kijkt u ook eens op https://www.evenementenpaard.nl. Hier ziet u wat wij nog meer kunnen bieden.

 

Onze Sinterklaaspaarden

Niet ieder paard kan het werk van Ozosnel aan, naast training en oefening moet het paard ook nog stoer genoeg zijn om in zijn eentje in de drukte te lopen en te vertrouwen op zijn begeleider.
Wij hebben verschillende witte paarden, welke het werk van Ozosnel aan kunnen.
Hieronder stellen wij onze paarden graag aan u voor.

Monty

Rambo

Murphy

Undercover

Het sinterklaaspaard.nl is onderdeel van

Hippisch Centrum Nootdorp